vinsmagning-italiensk-vin

Prøvesmagning af ny italiensk vinbog

I selskab med vinekspert Thomas Ilkjær går vi på opdagelse i skønne italienske vinområder.


Dato: 12 november fra kl. 18.00 – 20.00.
Sted: Zeit Vinbar, Aarhus Ø, Bernhardt Jensens Boulevard 127
Pris: 495,00 for foredrag, vinsmagning og lidt tapas


 

På vinsmagningen vil Thomas Ilkjær, redaktør og medforfatter på den nye vinbog Italiensk Vin, tage deltagerne med på en vinøs rejse gennem nogle af støvlelandets spændende områder med fokus på det seneste tiårs mest interessante nyheder.

 

Aftenen vinsmagning og foredrag byder på 7 helt særlige italienske vine valgt med omhu af Thomas Ilkjær til hans guidede vintur rundt i støvlelandet. Til vinsmagningen vil der være lidt tapas og god tid til fordybelse og samtale om de enkelte vine.

 

Arrangementet finder sted på Zeit vinbar den 12 november fra kl. 18.00 – 20.00.

Pris: kr. 495,00 incl. foredrag, lidt tapas og spændende italienske vine.

Begrænset antal pladser: 25

Om Thomas Ilkjær

Thomas Ilkjær er leder af Vinakademiet og har Diploma in Wines & Spirits fra WSET. Han er vinskribent og anmelder på Politiken og redaktør og forfatter af flere vinbøger.

Italiensk Vin

Vinbogen ‘Italiensk Vin’ er 500 siders udforskning og beskrivelser af verdenstørste og mest alsidige vinland skrevet på inspirerende vis og præsenteret i flot rød lærredsindbinding og med flotte billeder.

Du kan forudbestille bogen til en særpris på kr. 375,00 mod normalpris på kr. 450,00. Du kan læse mere om bogen påhttps://www.politikensforlag.dk/italiensk-vin/t-1/9788740017823

Tilmeldingsformular