Mødelokaler og Eventlokaler i Aarhus Ø

Vores lokaler benyttes til mødeaktiviteter og åbne events og arrangementer, herunder hel- og halvdagsmøder, netværksmøder, foredrag, idéudvikling, vinsmagning og private fester. Ønsker du at booke lokaler til møder og arrangementer, er det muligt at booke et enkelt rum med plads til op til 30 personer, eller det kan arrangeres at hele Zeit bookes.

Mødelokaler og Netværksmøder

Mødelokaler hos Zeit sætter rammerne for en behagelig dialog og samskabelse ved møder og netværksmøder. Atmosfæren lægger op til samtale og kreativitet, og et afsluttende glas vin i vinbaren er en god afslutning på dagens arbejde. Vi klarer forberedelserne inden mødet, så du selv kan fokusere på at byde velkommen til mødedeltagerne.

Ved møder i Zeits mødelokale, får du og dine deltagere:

 • Kaffe, te og vand klart ved ankomst
 • Gratis WiFi
 • Lokale til 4 – 30 deltager
 • AV-udstyr tilgængeligt
 • Mulighed for parkering i Z-huset
 • Forplejning med morgenmad, frokost, frugt og kage kan tilvælges efter behov
 • Vinsmagning og præsentation af vine kan arrangeres
 • Mulighed for leje af hele Zeit vinbaren

Ønsker du at booke lokale til møde, idéudvikling eller kursus hos Zeit, laver vi gerne et godt tilbud til dig. Kontakt os på info@zeit-vinbar.dk.

Søger I et anderledes input til mødet eller netværksmødet, har vi mulighed for at tilbyde foredrag eller oplæg. Kontakt os for at høre mere.

Kurser og Workshops

Zeit er behageligt og moderne indrettet, og her inviteres naturligt til dialog og samtale. Det samme gælder mødelokalet, som derfor passer rigtig godt til kurser, idéudvikling og workshops. Her er plads til kreativitet, læring og sparring.

Lokalerne hos Zeit har en behagelig atmosfære og er placeret i flotte omgivelser med udsigt til hav, der lægger op til walk and talks, en gåtur mellem oplæg, eller et afsluttende glas vin, når kurset er forbi.

Søger I et anderledes input til jeres kursus eller workshop, har vi mulighed for at tilbyde foredrag eller oplæg. Kontakt os for at høre mere om mulighederne. Zeit tilbyder desuden åbne kurser og workshops indenfor personlig udvikling, adfærdsdesign, æstetik og design, litteratur, fotografi og meget mere.

Ønsker du at booke lokale til workshop, kursus eller foredrag hos Zeit, laver vi gerne et godt tilbud til dig. Kontakt os på info@zeit-vinbar.dk.

Private arrangementer

Planlægger du at afholde en større fest eller arrangement, lægger vi gerne lokaler til og hjælper med afviklingen. Her er det muligt at booke hele Zeit, eller blot den ene del af vores lokaler til dit private arrangement. Vi kan være behjælpelige med forplejning og servering i løbet af arrangementet, og hvis det ønskes, kan vi byde på en vinsmagning af mere eller mindre formel art tilpasset arrangørens humør.

 • Receptioner
 • Fødselsdage
 • Barnedåb
 • Konfirmationer
 • Ferniseringer
 • Udstillinger
 • Pop-up shops

Ønsker du at booke vores lokaler til fest, reception eller udstilling, er du velkommen til at kontakte os på info@zeit-vinbar.dk.

Mødelokaler i Aarhus

Hos Zeit har vi fokus på at skabe de rette rammer for gode oplevelser og kommunikation – både når det kommer til en god aften med tapas og vin eller til torsdagens professionelle workshop. Derfor er vores mødelokale indrettet, for at fremme den behagelige atmosfære og dialog – og derfor samarbejder vi altid gerne med vores kunder, for at skabe de bedste mødeoplevelser.

Hvad ønsker du til dit møde? – sammensæt selv mødepakken

Om det er morgenmøder, heldagsmøder, en workshop eller et kursus, der skal afholdes, er det som arrangør rart at vide, der er styr på forplejningen og drikkevarer. Det skaber en god stemning og fremmer et produktivt møde. Vi tilbyder morgenmad, frokost og frugt til mødet, og drikkevarer kan arrangeres løbende efter behov. Ønskes lidt sødt til kaffen, kan dette også klares, så blodsukkeret holdes på niveau helt til mødets afslutning. Skulle stemningen være for et afsluttende glas vin, kan dette også arrangeres. Kontakt os gerne, for at høre mere.

Hel- og halvdagsmøder for 2-30 personer (eller flere…)

Zeit har to mødelokaler med plads til ca. 30 personer i hvert lokale. Der er mulighed for AV-udstyr og er gratis WiFi til mødets arbejde. Er det et større arrangement eller en workshop med behov for ekstra plads, er det muligt at booke hele Zeit. Prisen for booking af hele Zeit afhænger af tidspunkt på dagen og sæson.

Mødelokaler i Aarhus C – men hvad med parkering?

Ofte er parkeringsmulighederne vanskelige, når det gælder møder i Aarhus C. Hos Zeit, beliggende i Z-huset, kan der parkeres i Z-husets parkeringskælder, to minutters gang fra Zeit. Parkeringsfaciliteterne holdes af Q-Park og timeprisen er betydeligt lavere end i Aarhus C.

Møde- og kursuslokaler med forplejning og hyggelig afslutning

Lad os stå for forplejningen og drikkevarerne, så du kan fokusere på dine mødedeltagere. Afhængigt af ønsker, kan mødelokaler og forplejning tilpasses, så der ikke mangler noget til mødet – hverken trådløst internet, varm kaffe eller en hyggelig afslutning med velsmagende vin.

Vi hjælper gerne med at arrangere mødet, så det passer til jeres behov. Du kan derfor med fordel kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for mødeafholdelse hos os. Ønsker I særlige input til mødet, kan vi arrangere foredrag eller oplæg hos forfattere af flere fagbøger inden for erhvervspsykologi og adfærdsdesign.

Det kan være en udfordring med parkering i Aarhus C, og her kan vi hos Zeit berolige med  parkeringsmuligheder i bygningens parkeringskælder.