Smag på Vin: viden serveret på fornem vis

‘Smag på vin’ er en vidunderligt velskrevet introduktion til vin og gode vinoplevelser

Bog af vinekspert Gunnar Steen Jakobsen


Vineksperten Gunnar Steen Jakobsen lærer dig på velskreven vis at smage på vin, gøre de bedste vinkøb og få gode vinoplevelser. Bogen Smag på vin præsenterer viden om vin på en forfriskende forståelig måde, og med forfatterens mange års erfaring, er her emner for enhver vin-interesseret; både den drevne vin-entusiast og nybegynderen, som ønsker en god og forståelig introduktion til emnet.


 

Bogen når vidt omkring. Du lærer at forholde dig til vinen og tilgå vinsmagningen på systematisk vis. Herudover giver bogen en fantastisk grundlæggende viden inden for feltet: – hvad betyder terroir, hvad er forskellen på vine fra den nye og gamle verden, hvor stor betydning har dekantering, hvordan bør vinen opbevares og meget, meget mere.

Smag på vin styrker ganske enkelt dine sanser når det handler om vinsmagning. Med enkle teknikker lærer du at smage forskel på vine fra Frankrig og Chile, identificere smagsnuancerne og finde passende beskrivelser for din vinoplevelse. Bogen kan ses som en uhøjtidelig Tour de vin, som lærer dig at få mere ud af dine oplevelser med vin.

Bogen har masser af flotte, indbydende billeder, som akkompagnerer det faglige indhold til perfektion
– både tekst og grafik er en fornøjelse, og bogen er en oplagt gaveidé til enhver vin-nyder.

Om Gunnar Steen Jakobsen

Gunnar Steen Jakobsen har været en af landets førende vin-eksperter. Han har smagt, tænkt og skrevet om vin og mad i det meste af sit liv. Han har studeret vin og vinsmagning på Masters of Wine i London, Bordeaux og Wien, og har været vindommer på International Austrian Wine Challenge. Han har desuden gennemgået det internationale kursus Fine and Rare Wine Specialist i Wien.

Anmeldelser af Smag på Vin:

***** “Præcis og grundig guide til lærerige og måske ligefrem lykkebringende vinoplevelser”  – Thomas Ilkjær, Politiken

“Han regnes for en af de største kendere af vin herhjemme. Bogen er spækket med tips og råd, beskrivelser og iagttagelser.”  – Palle Weiss, Jyllands Posten

“Bogen kan varmt anbefales – uundgåeligt ikke at blive en hel del klogere på vin i selskab med ‘Smag på vin’.”  – Jesper Uhrup, Gatro

“Enestående god vinbog” Anker Tiedemann, Vinavisen

“Vinkup” Erik Mortensen, Den korte avis

“Forfatteren har en forfriskende, fordomsfri og folkelig tilgang til stoffet, til trods for sin kolossale vinviden.”  – Rasmus Holgård, Vinjournalist og blogger

– eller køb bogen hos os: Zeit Vinbar på Aarhus Ø