Vinen, Maden og Kærligheden

Menuens vine og retter ændres løbende, og du kan derfor med fordel følge med på Facebook, hvor vi præsenterer nyheder i vinkortet, nye retter på menuen og madklubbens menu.

Vinkortet

Vinkortets udvalg er baseret på vores kærlighed til europæiske vine, og de er nøje udvalgt fra nogle af Europas bedste håndværksproducenter. De afspejler omgivelserne, som vinstokkene er opvokset i, samt de personligheder, der nænsomt og med omhu har arbejdet med vinen.

Vi nyder vine fra forskellige europæiske lande, heriblandt:
  • Spanske
  • Italienske
  • Franske
  • Tyske
  • Østrigske

… vine, som hver byder på spændende aromatiske oplevelser og fortællinger.

Vi serverer glas til priser fra 65 kr. til 135 kr.
Flasker kan fås til priser fra 275 kr.

Alt det Andet...

En vinbar skal naturligvis have plads til alle – også de gæster, som endnu ikke har fundet kærligheden til verdens mange vine. Derfor serverer vi desuden kaffe, øl,, økologiske safter og sodavand.

Vi serverer forskellige snacks som oliven, grove chips, godt brød og tapas – forhør dig gerne hos personalet om dagens muligheder.

Madklubbens menu

Når vi inden længe byder indenfor til vores hyggelige madklub,
serverer vi, en udvalgt torsdag i måneden, en god hovedret inkl. et glas vin.

Menuen varierer afhængigt af sæson og kokkens humør, men vi garanterer retter lavet med kærlighed, passion og et trænet øje for samspillet mellem vinen og maden.

Følg os på Facebook, hvor vi løbende præsenterer madklubbens retter

Vil du gerne book bord eller afholde et event med spisning i vores hyggelige omgivelser? Kontakt os på mail eller via Facebook, så skaber vi sammen en god aften.