Vi elsker Aarhus

I muntert selskab med fotograf, redaktør, forlægger og forfatter Anders Bach går vi på opdagelse i hans barndomsby Aarhus.


Dato: 6. december fra kl. 19.30 – 21.30.
Sted: Zeit Vinbar, Aarhus Ø, Bernhardt Jensens Boulevard 127
Pris: 195,00 for foredrag inkl. 2 glas vin/øl + bog


 

Anders tager os med på en spændende opdagelsesrejse med et causeri over en såkaldt storby – om ynglingssteder, barndomsglimt, det aarhusianske storhedsvanvid og de muntre gadehjørner.

 

Med på rejsen inddrager Anders en række spændende aarhusianske personligheder fra hans bog “Vi elsker Aarhus”, som f.eks. filminstruktør Nils Malmros og mesterkokken Wassim Hallal. Vi får et indblik i deres personlige betragtninger på vores by. Godt krydret med sjove anekdoter fra samarbejdet med de forskellige forfattere om tilblivelsen af bogen.

Du får endvidere glimtvis indblik i, hvordan det er at indfange og se byen gennem en kameralinse. Hvad skal med – hvad skal ikke med – og hvornår på dagen ser havnen eller et portrætfoto bedst ud.

Spørgsmål og uformel samtale bagefter i den stemningsfulde Zeit Vinbar.

 

Arrangementet finder sted på Zeit vinbar torsdag den 6 december fra kl. 19.30 – 21.30.

Pris: Kr. 195,00 for foredrag, 2 glas vin (eller øl fra Nørrebro bryghus) og bogen “Vi elsker Aarhus”. Bogen er en kærlighedserklæring til byen ved bugten udgivet og fotograferet af Anders Bach.

Tag venner eller kolleger med til en fælles oplevelse omkring Smilets By.

Vi har udsolgt til arrangementet.

Hold dig opdateret med fremtidige arrangementer hos site ved at modtage vores nyhedsbrev herunder.